
شاید برای شما هم پیش امده باشد که تلفن همراه به طرز اگهانی دچار مشکلاتی از قبیل خرابی، هنگی، کندی و… شده باشد عیب یابی گوشی های هوشمند یکی از کارهایی است که هنگام به وجود آمدن مشکل نرم افزاری و یا سخت افزاری باید انجام داد. روش هایی برای عیب یابی گوشی های هوشمند وجود دارد که شما می توانید به وسیله آن ها، متوجه شوید مشکل گوشی هوشمند شما چیست. یکی از این روش ها تست سلامت گوشی است. در آموزش های قبلی به رش های جهت بررسی سلامت باتری موبایل پرداختیم. در این مقاله از می خواهیم در مورد روش های مختلف تست سلامت گوشی و عیب یابی تلفن همراه اندرویدی مانند کد تست گوشی اندروید مطالبی را تشریح کنیم. در انتهای مقاله نیز در مورد عیب یابی گوشی خاموش نکاتی را ارائه می کنیم.
برای متوجه شدن ایرادات تلفن همراه می بایست در راستای عیب یابی گوشی های موبایل اقدام کرد مخصوصا اگر موبایل چندین سال مورد استفاده قرار گرفته باشند.
زمان خرابی موبایل یا زمانی که قصد خرید یک گوشی دست دوم هم دارید تست سلامت گوشی و عیب یابی آن می تواند بسیار مفید باشد.
هر گاه احساس کردید مشکلی در گوشی تلفن همراه ایجاد شده است اولین کار آن است که با استفاده از راهکاهایی که در ادامه در مورد آنها توضیح می دهیم، سلامت گوشی را بررسی و تست کنید. در شرایطی مثل نمونه های زیر حتما می بایست گوشی موبایل عیب یابی شود:
- تلفن همراه سرعت گذشته را ندارد.
- دیر شارژ می شود.
- خیلی سریع شارژ خالی می کند.
- تاچ گوشی به خوبی کار نمی کند.
- و…
مسلما دانستن اینکه کدام قسمت یا قطعه از موبایل دچار مشکل شده در اصلاح و تعمیر آن کمک کننده خواهد بود.
آموزش روش های عیب یابی گوشی موبایل
اولین روش عیب یابی گوشی های هوشمند استفاده از کد های پیشفرضی است که آنها را با نام کد تست گوشی یا کد های مخفی گوشی می شناسیم. با شماره گیری این کدها می توان به راحتی مشکل گوشی را عیب یابی کرد. روش دوم استفاده از نرم افزارهای موبایلی تست سلامت و روش سوم نیز نرم افزار عیب یابی گوشی با کامپیوتر است. در ادامه به شرح مفصل این روش ها خواهیم پرداخت.
1- کد تست سلامت گوشی اندروید
کد عیب یابی گوشی کدهایی در اندروید هستند که شما می توانید به وسیله آنها قابلیت های مخفی از موبایل خود را فعالسازی کنید. همچنین به وسیله کد عیب یابی گوشی، می توانید گوشی خود را تست کنید. در ادامه کد های تست گوشی های اندروید را برای آموزش عیب یابی گوشی موبایل به شما را توضیح داده ایم.
- کد #*0#*
- کد *#*#4636#*#*
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.